Ingredienser
ca 1 kg revben
Marinad
3 msk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
3 msk kinesisk soja
3 msk vinäger
3 msk olja
3 msk vatten
3 msk aprikosmarmelad
1 msk Colemans senapspulver
1 liter finstrimlad vitkål
1 dl majonnäs
1 msk Dansukker Ljus Sirap
2 msk färskpressad citronsaft
1 tsk mald ingefära
2 krm svartpeppar
Instruktioner
Blanda samman socker, soja, vinäger, olja, vatten, aprikosmarmelad och senapspulver till marinaden. Pensla revbenen med marinaden och låt stå minst 1 timme i kylskåp innan de grillas. Grilla i cirka 10 minuter på varje sida. Grilla sedan revbenen på indirekt värme i ytterligare cirka 50 minuter.
Rör samman majonnäs, sirap, citronsaft, ingefära och svartpeppar. Blanda i vitkålen. Ställ i kylskåp till serveringen.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.