Fruktsocker

Betyg (20 st)

Ingredienser

Instruktioner

Fruktsocker är en sockerart som förekommer naturligt i frukter, bär, grönsaker och honung. Fruktsocker ger en frisk och god smak och framhäver smaken hos andra ingredienser som till exempel frukt, bär, choklad och grönsaker.

Fruktsocker används med fördel i kalla rätter såsom desserter, på flingor och på frukt. Sockret är dessutom perfekt i kalla drycker eftersom det löser sig snabbt och enkelt.

Mått och vikt: Fruktsocker
1 dl = ca 70 g
1 msk  = ca 12 g
1 tsk = ca 4 g

Näringsvärde per 100 g

Energi 1700 kJ/400 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 100 g
- varav sockerarter 100 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Recept

Recept med Fruktsocker »

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.