Ingredienser
300 g mörk choklad
1/2 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
1 1/2 dl salta jordnötter
200 g Dumlekolor (gör dina egna gräddkolor här)
300 g vit choklad
80-100 g chokladägg
30 g minimarshmallows, ca en näve (gör dina egna marshmallows här)
Instruktioner
Smält den mörka chokladen över ett vattenbad och tillsätt muscovadorörsocker. Låt svalna något. Hacka jordnötterna och dela Dumlekolorna till mindre bitar, vänd ner i den smälta chokladen. Häll smeten i en form, cirka 23x23 cm.
Låt svalna i kylen i cirka 20 minuter. Smält under tiden den vita chokladen och dela försiktigt chokladäggen i mindre bitar. Vänd ner nästan alla hackade chokladägg och marshmallows i den avsvalnade chokladen, men spara några till dekoration.
Ta ut formen med mörk choklad och fördela den vita chokladen jämnt över den mörka. Toppa med resten av chokladäggen och marshmallows. Ställ i kylen några timmar för att stelna.
Skär din Rocky road i bitar och servera.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
Fredagsmys
Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Vi har recepten till din myskväll!
Bjud på frasiga våfflor
Bjud på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt och andra toppings.
Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.
Värmer gott när det är kallt
Här hittar du varianter på te, kaffe och varm choklad. Recept som passar allt ifrån att ta med sig ut i termos, till att avnjuta hemma, morgon, eftermiddag eller kväll.
Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.
Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.