
Camilla Hamid
Camilla Hamid, en tvåbarnsmamma och hemkunskapslärare som startade bakbloggen My Kitchen Stories.
Numera är hon även en av Sveriges mest kända bakinfluencer med nästan 500 000 följare på IG, bakboksförfattare, poddare, bakproduktsdesigner, bakar på TV och på Youtube. Camilla har vunnit flera priser och utmärkelser men för henne är det självklart att baka, det har hon gjort sedan barnsben. ”Ska det fikas så ska det fikas ordentligt!” Gärna kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk. Till Dansukker har Camilla tagit fram recept där hon låtit klassiska svenska bakverk influeras av andra kulturer.
Instagram: @camillahamid


Nötig apelsinblomskola med hela hasselnötter och pistagenötter
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen
Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor
Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt
Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.
När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.