Tea Malmegård

Tea Malmegård är konditorn som blivit hela Sveriges okrönta tårt- och pepparkakshusdrottning.

Hon driver även restaurang DoMa i Stockholm tillsammans med sin sambo, ses ofta baka på TV, har författat dessertkokbok och hon gjorde den berömda Macaron-tårtan till prinsessan Madeleines bröllop. Att Teas specialitet blev desserter beror dels på att hon enligt sig själv är en sockerjunkie men också för att hon tycker om att skapa och vara kreativ. Att hålla på med mat är konst för Tea. Att Tea alltid väljer ekologiska och närodlade råvaror så långt hon kan var avgörande för att hon fick uppdraget att vara ambassadör för Dansukkers EKO sortiment när det lanserades hösten 2020.

Instagram: @teamalmegard

Läs mer om våra nya Ekologiska produkter

Tea Malmegård

Vaniljkola med saltrostade mandlar

Pepparkaksväxthus

Sablé Breton med svart vinbärsgömma

Mintbågar

Marsipanjulgris färgad med rödbeta

Lyxig äppeltårta

Blåbärskatalaner

Kärleksmumskakor

Mjuk muscovadokaka

Blåbärspaj med vaniljsås

Briochebullar med vanilj och hallon

Teas Midsommartårta med syrénsocker

Blåbärsmarshmallows med lime och vanilj

Muscovadosnittar

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sommartårta

Tårtor till vårens fester och firanden

Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Mandelkaka med rabarber

Rabarberdags

Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Syltgrottsglass

Gör din egen glass

Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Rabarberbubbel

Sommardrinkar

Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ. 

Grillmarinader

Goda grillsåser, marinader och rubs

Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Försommarfika

Försommarfika

Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.