Tea Malmegård

Tea Malmegård är konditorn som blivit hela Sveriges okrönta tårt- och pepparkakshusdrottning.

Hon driver även restaurang DoMa i Stockholm tillsammans med sin sambo, ses ofta baka på TV, har författat dessertkokbok och hon gjorde den berömda Macaron-tårtan till prinsessan Madeleines bröllop. Att Teas specialitet blev desserter beror dels på att hon enligt sig själv är en sockerjunkie men också för att hon tycker om att skapa och vara kreativ. Att hålla på med mat är konst för Tea. Att Tea alltid väljer ekologiska och närodlade råvaror så långt hon kan var avgörande för att hon fick uppdraget att vara ambassadör för Dansukkers EKO sortiment när det lanserades hösten 2020.

Instagram: @teamalmegard

Läs mer om våra nya Ekologiska produkter

Tea Malmegård

Vaniljkola med saltrostade mandlar

Pepparkaksväxthus

Sablé Breton med svart vinbärsgömma

Mintbågar

Marsipanjulgris färgad med rödbeta

Lyxig äppeltårta

Blåbärskatalaner

Kärleksmumskakor

Mjuk muscovadokaka

Blåbärspaj med vaniljsås

Briochebullar med vanilj och hallon

Teas Midsommartårta med syrénsocker

Blåbärsmarshmallows med lime och vanilj

Muscovadosnittar

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen

Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker

Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor

Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.

När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.