Sprid kärlek
på Alla Hjärtans Dag

Bjud på fika med något extra gott som är en fröjd såväl för ögat som för gommen. Och din Valentin blir garanterat glad. Det kan vara din käresta, din goda granne, din barndomsvän, bästa vännen eller dina barn. Du kommer säkert på vem eller vilka du vill bjuda. Vi har samlat recept som kan inspirera.

Prinsessmuffins

Hallondröm

Kärlekskladdkaka med hallongrädde och färska hallon

Hallonhjärtan

Chokladpannacotta med hallon

Brownie med hallonpannacotta

Chokladpaj med italiensk maräng

Cookie dough doppade i choklad

Brownietårta med fluffig maräng

Limepaj med choklad och halloncurd

Portionscheesecake lager på lager

Pavlovamaräng med halloncurd

Choklad- och hallonbollar

Alla Hjärtans Pops

Jordgubbsmuffins med jordgubbsfrosting

Apelsinhjärtan

Vit chokladtryffel med jordgubbe och kardemumma

Chokladmousse med björnbärskompott

Minicheesecakes med hallonswirl

Marängbakelse

Mousse på hallon och vanilj

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Julbak med variation

Julen är glädjens högtid. Och fikans! Baka vackra kakor att njuta av. Fyll brödburken med bullar och kakor, så har du alltid något gott att bjuda på till kaffet.

Julgodis

Julgodis är ett måste för alla som gillar sötsaker. Duka fram hemgjord knäck, kola, praliner och tryfflar på godisbordet. Oavsett om du gillar det klassiska julgodiset eller de mer avancerade alternativen så har vi receptet.

Julens småkakor

Julens kakor är så mycket mer än pepparkakor! Klassiska småkakor med en julig twist passar perfekt till julfikat på dukat fat eller som små julklappar för den pysslige. Eller varför inte låta dem vara en del av julpyntet i vackra burkar och skålar.

Julens godaste paket

De absolut finaste julklapparna är hemmagjorda. Öppna tomteverkstad i köket och känn hur julstämningen sprider sig när du gör din egen ätbara julklapp – perfekt som adventspresent eller under granen.

Juliga desserter

Mitt i vintern doftar det av klementin och saffran, dofter som skvallrar om att det finns platser där det inte är lika mörkt och kallt som i Norden. Här kommer lite fler goda smakkombinationer att överraska med efter julmaten.

Juldrycker

Julhelgen bjuder på många tillfällen att träffas och mingla, med något gott att dricka i handen. Här är förslag för både stora och små julfirare.