Påskens
bakverk

Sommarvarm vårsol eller isande vinterkyla? Hembakat fikabröd med nybryggt kaffe passar lika bra oavsett hur påskvädret ser ut. Här hittar du härligt färgglada kakor som varar från skärtorsdagen till annandagen, eller ännu längre om du vill.

Påskbakelser

Påskig layer cake

Ananaspaj

Påsktårta

Cheesecake med mangocurd och pistagebotten

Påskformar

Citronkaka med vit chokladganache

Citroncheesecake med basilikapesto

Marsipankaka med citron och knaprigt täcke

Påskmuffins

Mördegskakor till påsk

Fågelbon

Mandeltårta

Chokladpaj med italiensk maräng

Långpannekaka till påsk

Påskmakroner

Krämig Citronpaj

Morotskaka till påsk

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Kanelbullens dag

Fira Kanelbullens dag 4 oktober – ladda upp med kanel och pärlsocker, hugg in på något av våra välbeprövade recept och bjud in någon som du tycker om. Hembakat är godast!

Baka med äpple och päron

Skörda från din trädgård eller plocka dem i butik och baka med äpple och päron! Paj är inte det enda du kan baka med äpple och päron, utan frukterna passar i många spännande bakverk och desserter.

Blåbär – skogens bästa bär

Blåbär är väl ändå skogens bästa bär. Blåbärssäsongen brukar ta fart i juli och kan sträcka sig en bit in på hösten. Ta vara på skogens blåbär och använd för att baka paj, göra sylt och kräm.

Sylta och Safta

Att koka sin egen sylt och saft är både enkelt och gott. Sockret lyfter fram smaken på bären och frukterna som du använder och ger ditt mästerverk längre hållbarhet.

Läckert med lingon

Visst är det läckert med lingon! Dessutom har bären många användningsområden. Vi använder lingonen bland annat i kakor, till sylt eller varför inte göra lingonsaft?

Chutney - kryddstark smaksättare

Chutney har sitt ursprung i den indiska matlagningen och består oftast av inkokt frukt, socker och kryddor. Chutney passar till det mesta och är en kryddstark smaksättare.